Hvem står endeligt bag By Bruhn Design?

By Bruhn Design er en familie virksomheden, bestående af mor og to døtre.

Vi har hver vores kompetencer mor Gitte, står for regnskabs og forretnings strukturen i virksomheden. Ældste datter Stine, står for alt indkøb, pakning af ordre og sociale medier. Yngste datter Mette er den kreative sjæl og står for alt grafik og tegner blandt andet vores takkekort.

Navnet By Bruhn Design består af Stines efternavn Bruhn, som hun har valgt at tage efter pigernes farmors pigenavn. Stine har også valgt, at videregive dette til hendes datter.

Og hendes datter er hele grunden til, at vi startede By Bruhn Design.Hun havde en hård start på livet og var indlagt den først del af hendes liv, hvor Stine fandt behovet for blødt og lækket børnetøj som er nemt at skifte ble i, tage af og på. Hun fandt de blødeste bambus dragter, som også var det først produkt, vi begyndte at forhandle. Siden har webshoppen udviklet sig med flere styltes, materialer og tilbehør.

Vores mål med By Bruhn Design er at være en webshop med unikke styles, hvor materiale og komfort for barnet er i højsæde.

Følg med på rejsen ✨
bybruhndesign.dk

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Den bedste arbejdsmæssige beslutning !

Det var den bedste beslutning jeg tog, da jeg for 5 år siden sagde mit arbejde op og startede som selvstændig. 

Det har været 5 fantastiske år med de skønneste kunder som jeg er MEGET glad for at arbejde sammen med.

Jeg har lært meget – blandt andet at man skal være ambitiøs så derfor siger jeg ikke at jeg tager 5 år mere – lad os bare sige 50 år mere 😄

769470_600_980_0_125_6000_3750_2

KONGULEGER

Gitte Sommerlund Pedersen og Pia Lauth Hansen kalder sig konkuleger. Der er begge selvstændige bogholdere på Egtvedegnen, og er i princippet konkurrenter. For godt et år siden fandt de ud af, at de har rigtigt meget ud af hinandens selskab i form af professionel sparring, inspiration – og i det hele taget, alt det man bruger en kollega til.

Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Har du lyst til at tale med nogle som kender mig og mit arbejde, er du velkommen til at kontakte en af nedenstående: